• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 12 °C
  • İzmir 14 °C
  • Ankara 15 °C

Türkiye’de Bir İlk: Dental Spa

Türkiye’de Bir İlk: Dental Spa
Her sektörde olduğu gibi, sağlık sektöründe de yenilikleri takip eden ve sadece yenilikleri takip etmekle kalmayıp akılcı inovasyonlarla geleceğe yön veren kurumlar birer yıldız gibi parlıyor.

Her sektörde olduğu gibi, sağlık sektöründe de yenilikleri takip eden ve sadece yenilikleri takip etmekle kalmayıp akılcı inovasyonlarla geleceğe yön veren kurumlar birer yıldız gibi parlıyor.

Bu akılcı inovasyonların en son örneği de, diş tedavisinde yeni bir dönem açmaya aday Dental Spa konsepti. Türkiye’de bir ilk olan hizmet, modern yaşamın en çekinilen işlerinden birini, en rahatlatıcı deneyimlerden biriyle birleştirme fikrinden ortaya çıkmış.

Hospitadent Diş Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Recep Eşkar, Dental Spa’nın doğuşunu şöyle özetliyor: “Bildiğiniz gibi diş tedavisi çoğu insan için oldukça tedirgin edici olabiliyor. Biz hekimler olarak her ne kadar hastalarımızın mental rahatlığını sağlamaya çalışsak da, bir noktadan sonra iş hastamızın kendisine düşüyor. İşte bu noktada, hastalarımızın diş tedavilerini, alışılmışın çok dışında, hoş bir deneyime nasıl dönüştürebileceğimiz üzerine düşündük ve ilk Dental Spa hizmetimize Mecidiyeköy şubemizde başladık. Daha çok yeni olmasına rağmen hastalarımızdan aldığımız olumlu tepkiler bizi çok mutlu ediyor ve konseptin ilk olması bizi heyecanlandırıyor.

KİŞİYE ÖZEL DİŞ TEDAVİSİ

Dental Spa’yı oluştururken iki konuyu dikkate aldıklarını belirten Hospitadent Diş Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Recep Eşkar, “Bunlardan ilki, diş tedavisi yaptırmak isteyen hastamızın normal diş kliniğinden farklı olarak, kendisine özel olarak tahsis edilmiş, rahat ve konforlu bir ortamda diş tedavilerini yaparak ‘kişiye özel diş tedavisi’ hizmeti sağlamak. İkincisi ise, diş hekimi fobisi olan hastalarımız için, korkularının önüne geçecek her türlü detayın düşünüldüğü bir diş kliniği oluşturmak. Aslında her iki durumda da asıl amaç, hastanın daha önce hiç deneyimlemediği, alışılmış diş kliniği konseptinin dışında, ağız ve diş tedavilerini rahat, huzurlu ve konforlu bir ortamda sağlamak” diye konuştu.

KORKULARA ELVEDA

Dental Spa konsepti, özelleştirilebilir hizmetleri kadar rahatlatıcı özellikleriyle de dikkat çekiyor. Her konfor detayının düşünüldüğü Dental Spa’da, tamamen kişinin korkularını yenmeye yönelik özel bir diş tedavisi hizmeti veriliyor. Örneğin kamerayla diş ölçüsü alınan bir hasta; hoş bir müzik eşliğinde, su sesleri içinde sağlıklı içeceğini yudumlayarak zamanını değerlendirirken bu arada diş tedavisi yapılıyor. İmplanttan dolguya her tedavi için tercih edilebilen Dental Spa hizmetleri ile diş hekimi fobisi yerini rahatlatıcı ve huzur dolu bir deneyime bırakıyor. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.