• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • İzmir 21 °C
  • Ankara 19 °C

Kamalak: Türkiye, Kanlı ve Sinsi Kuşatmanın Hedefinde

Kamalak: Türkiye, Kanlı ve Sinsi Kuşatmanın Hedefinde
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, gün aşırı yaşanan saldırı ve şehit haberine dikkat çekerek İktidarı “Türkiye, kanlı ve sinsi kuşatmanın hedefindedir” diye uyardı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, gün aşırı yaşanan saldırı ve şehit haberine dikkat çekerek İktidarı “Türkiye, kanlı ve sinsi kuşatmanın hedefindedir” diye uyardı. Karanlık güçlerin terör yoluyla Türkiye’de bir nefret ortamı oluşturmaya, bin yıllık kardeşliğimizi bozmaya çalıştığını belirten Kamalak, “Türkiye’yi, Suriye’ye, Irak’a, Libya’ya çevirmeye çalışıyorlar. Türkiye’nin güvenliği, Suriye’nin bütünlüğü ile doğrudan ilgilidir” dedi.

Türkiye’nin sinsi ve kanlı bir kuşatmanın hedefinde olduğunu söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak parti genel merkezinde düzenlediği haftalık basın toplantısında, “Ülkemize yönelik bütün alçak saldırılara, kanlı pusulara rağmen, en büyük güvencemiz emniyet güçlerimizin cesareti ve milletimizin feraseti olacaktır” dedi. Kamalak, “El ele, omuz omuza hep beraber bu kuşatmayı kıracağız. Türkiye’nin bir kaos ve korku imparatorluğuna dönüşmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

“Türkiye’nin güvenliği, Suriye’nin bütünlüğü ile doğrudan ilgilidir” dedi. Suriye’ye Cerablus müdahalesinin ardından, şimdi de Irak’la Başika krizinin baş gösterdiğini, İslam ülkelerinin ihtilafları kaşımaya değil, ittifakları güçlendirmeye ihtiyacı olduğunu belirten Kamalak, bugün İslam ülkelerine yönelen büyük tehdidi önlemenin tek yolunun ise birlik ve beraberliği artırıp, komşularla ilişkileri güçlendirmek olduğunu bildirdi. 

MESELEMİZİ ABD-RUSYA İLE DEĞİL, İRAN, MISIR VE ARABİSTAN’LA ÇÖZERİZ
“Suriye başta olmak üzere İslam dünyasının meseleleri, ABD’nin, Rusya’nın değil, Türkiye’nin, İran’ın, Mısır’ın, Suudi Arabistan’ın öncülüğünde çözülmelidir” diyen Kamalak, “2 Milyarlık İslam alemi, küresel emperyalizmin figüranı olmak zorunda değildir” ifadesini kullandı.

ABD-İSRAİL-AB-RUSYA SÜNNİ Mİ?
“Biz ‘İslam Birliği’ deyince, bir kısım gafiller ‘olamaz’ diyorlar. ‘Çünkü Türkiye Sünni, örneğin İran Şii’ diyorlar.” diyen Kamalak şöyle konuştu: “Türkiye İsrail’le pekala bir araya gelip anlaşmalar yapabiliyor. İsrail Sünni mi? Türkiye, 57 yıldır Avrupa Birliği’ne girebilmek için taviz üstüne tavizler veriyor. Avrupa Birliği Sünni midir? Can dostumuz, stratejik ortamız ABD Sünni mi? Ya Rusya! O da Sünni mi?” 

KİMSE ADAY DEĞİL, HERKES ADAY!
“Saadet Partisi’nin 30 Ekim kongresinde aday mısınız?” şeklindeki bir soruya ise Saadet Genel Başkanı Kamalak şöyle yanıt verdi:  “Bizde hiç kimse aday olmaz. Herkes aday olur. Bu davayı omuzlamış olan teşkilatımız karar verir. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Hedef, yaşanabilir bir ülkeyi, Yeniden Büyük Türkiye’yi, küresel emperyalizmin param parça ettiği İslam Birliği’ni oluşturmaktır.”

Kamalak şöyle konuştu: “Sayın Cumhurbaşkanı haklı olarak, “Dünya Beşten büyüktür” diyor ama gereği yapılmıyor. Onun gereğini biz yapacağız. Nitekim Erbakan Hocamız, vefatından önce “Ey Milli Görüşçüler İlk Hedefiniz, ikinci Yalta Konferansıdır” diyordu. Adil bir Dünyanın kurulması için İkinci Yalta Konferansı şarttır. İnşallah 30 Ekim Kongremizden sonra bu alanda daha hızlı gelişmeler olacaktır.” / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.