• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • İzmir 28 °C
  • Ankara 27 °C

4.5 Yılda Bergama’nın Çehresi Değişti

4.5 Yılda Bergama’nın Çehresi Değişti
2 yıllık pandemi döneminde tüm hizmetlerin durmasına rağmen Bergama için taşın altına elini koyan Hakan Koştu 4.5 yılda 45 bin ton sıcak asfalt, 300 bin metrekare kilit parke döşeyerek Bergama’nın çehresini değiştirdi.

 2 yıllık pandemi döneminde tüm hizmetlerin durmasına rağmen Bergama için taşın altına elini koyan Hakan Koştu 4.5 yılda 45 bin ton sıcak asfalt, 300 bin metrekare kilit parke döşeyerek Bergama’nın çehresini değiştirdi.

BÖLGENİN YAŞAM ALANI ZEYTİNPARK
Şehrimizin imajına değer katmak ve halkımızın sosyal alanlarını artırmak amacıyla 37 bin metrekare alanda kurulan Zeytinpark, yılbaşında tamamlanması beklenen Millet Bahçesi ve Çamlıpark, her mahallede parklar, basket sahaları, kırsal mahallelerde ve merkezde halı sahalar, açık spor tesisleri ile bölge halkı tarihinde görülmemiş yatırım ve düzenlemelere kavuştu.

ESKİ YOLLAR TARİH OLUYOR
Bergama’mızın kanayan yarası yol sorunlarını birer birer çözen Hakan Koştu, şehir içindeki trafik sorununu azaltmak ve transit geçişleri kent trafiğine eklememek için Çevre Yolu’nu da hayata geçirdi. Kavşak düzenlemelerinin bitmek üzere olduğu Çevre Yolu sonrası Adnan Menderes Bulvarı’da düzenlenerek yürüyüş ve bisiklet yollarını halkımızın hizmetine sunacak.

Anafartalar Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Yeşilırmak Caddesi, K.Kemalbey Caddesi, M.Yazıcı Caddesi, Barbaros Caddesi, Kayhan Caddesi, Çaltıcı Bahçe Caddesi ardından Hasan Çelebi ve Fatih Caddelerinde de sıcak asfalt tamamlandı. Çok kısa zamanda da Üçkemer Caddesindeki asfaltlama çalışmaları yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Adım adım tamamlanan caddelerle bağlantılı ara sokaklarda kilit parkeler tamamlanıyor ve Bergama yeni baştan kuruluyor.

TABAKHANE VE ESKİ ÇIRÇIR FABRİKASI RESTORASYONU
Selinos Antik Kanal ve Restorasyon Projesi ile birlikte Tabakhane ve Eski Çırçır Fabrikası’nın Restorasyonu kapsamında 400 m2 açık, 350 m2 kapalı alana sahip iki tarihi yapıyı restore edildi. Yapılara ulaşımın sağlandığı Üçkemer Caddesinin asfaltlanması ve Selinos Antik Kanalı yanındaki alanın düzenlenmesiyle çok yakında hizmete girecek binalarla Antik Çağ Tıbbi Malzemeleri Müzesi, Parşömen Müzesi, kafe ve restoranlar hizmete alınacak.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.