• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • İzmir 24 °C
  • Ankara 23 °C

Vosmer İzmir’e Değer Katmaya Devam Ediyor!

Vosmer İzmir’e Değer Katmaya Devam Ediyor!
Hizmette mükemmellik anlayışıyla otomotiv sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Vosmer Otomotiv, İzmirli yenilikçi, dinamik ve güvenilir bir marka olarak doğduğu şehre değer katmayı sürdürüyor.

Hizmette mükemmellik anlayışıyla otomotiv sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan Vosmer Otomotiv, İzmirli yenilikçi, dinamik ve güvenilir bir marka olarak doğduğu şehre değer katmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, Vosmer, Türkiye'nin en büyük, en keyifli kahve etkinliği olan ve Loc Festivals tarafından 6-7-8 Ekim’de İzmir Arena’da gerçekleştirilecek İzmir Coffee Festivali’nin ana sponsoru oldu.

İzmir ve çevresindeki otomobil tutkunlarına 2009 yılından bu yana en kaliteli ve yenilikçi hizmetleri sunan Vosmer Otomotiv, bir yandan sektördeki çalışmalarına hız verirken diğer taraftan da doğduğu şehir İzmir’e katkı sağlamayı sürdürüyor. Bu kapsamda Vosmer Otomotiv, Türkiye'nin en büyük ve en keyifli kahve etkinliği olan ve Loc Festivals tarafından düzenlenecek İzmir Coffee Festivali’nin ana sponsoru oldu. Türkiye’nin en büyük ziyaretçi çeken kahve etkinliği olma özelliğini taşıyan İzmir Coffee Festival’de kahve dünyasının uzmanları, doktorlar, beslenme uzmanları, spor eğitmenleri ve şefler tarafından düzenlenecek ücretsiz atölye çalışmaları ve söyleşilerle katılımcılara kahve konusunda eşsiz bir bilgi paylaşımı yapılacak. 

Sürpriz hediyeler Vosmer standında!
Vosmer Otomotiv, sadece araç satışı veya satış sonrasında değil, hayatın her alanında İzmirlilere dokunan bir şirket olarak, şehrin kültürel zenginliklerini desteklemek amacıyla 7. İzmir Kahve Festivali'nin ana sponsoru olarak doğduğu şehir olan İzmir’e katkıda bulunmaya devam ediyor. 6-7-8 Ekim tarihlerinde İzmir Arena’dagerçekleşecek İzmir Coffee Festivali süresince Türkiye şampiyonu Barista Nisan Ağca 3 gün boyunca festivalin ana sponsoru olan Vosmer Otomotiv’in standında İzmirli kahve severlere kahve demleme ve kahve sunumu yapacak. İzmirlilerin keyifli vakit geçirmesi için hazırlanan Vosmer Otomotiv standında ayrıca birbirinden eğlenceli oyun alanları yer alacak. İnternet üzerinden oynanacak bir diğer Vosmer Otomotiv oyununda ise en yüksek puanları kazanan kahve severler pek çok sürpriz hediye kazanma şansına sahip olacak.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.