• BIST 10247.75
  • Altın 2396.514
  • Dolar 32.2224
  • Euro 34.6968
  • İstanbul 15 °C
  • İzmir 19 °C
  • Ankara 8 °C

Türkoğlu'nun Balmumu İstanbul’da

Türkoğlu'nun Balmumu İstanbul’da
Hidayet Türkoğlu'nun balmumu figürü, Madame Tussauds İstanbul’da yer aldı.

Hidayet Türkoğlu'nun balmumu figürü, Türkiye Basketbol Federasyonu İstanbul’da yer aldı.

Türk basketbolunun uluslararası düzeydeki en başarılı temsilcilerinden biri olan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun balmumu figürü, Madame Tussauds İstanbul’da yer aldı. Aralık ayı başında Grand Pera binasında hizmete girecek Madame Tussauds İstanbul, ilk kez basın mensuplarına kapılarını açtı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun yanı sıra basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği açılışta, LEGOLAND® Discovery Centre ve Madame Tussauds İstanbul Grup Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner yaptığı konuşmada, “Hidayet Türkoğlu, bizim çok sevdiğimiz ve spor konusunda çok katkısı olan bir isim... Madame Tussauds 250 yıllık geçmiş olan bir firma; dünyadan ünlülerin, masal kahramanlarına, sanat ve kültürel figürlerin bulunduğu bir müze... 21.merkezi de İstanbul’da açılıyor... Umuyorum Aralık ayında ailelerinizle buraya geleceksiniz ve figürleri görme şansınız olacak. Henüz bazı şeyler tamamlanmadı ama Aralık ayı içerisinde tamamlanacağını düşünüyoruz. Önemli figürlere sahibiz. Yerli ve yabancı sinema dünyasından ünlüler olacak... Bununla birlikte yabancı ünlüler de olacak. Genel itibariyle Hidayet Türkoğlu figüründen bahsedersek; yaklaşık 4 aylık çalışma sonucu İngiltere’de tamamlandı. 250 ile 300 arasında fotoğraf çekildi. Zor bir figürdü ancak kendisi bize çok kolaylıklar sağladı. Üzerindeki forma Hidayet Türkoğlu’nun kendi kullandığı forma. Bu bağışı için kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca TBF Başkanlığı için de ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Benim için çok anlamlı bir gün... Çok heyecanlandım. İçeride de birkaç projeyi görme şansım oldu. Bu kadar gerçekçi olacağını düşünmüyordum. Benden daha yakışıklı duruyor. Kas olarak da benden daha iyi durumda... Bize özel bir çalışma yapıldı…. Çok keyifli bir süreydi. Diğer arkadaşlara göre zor geçmiş olabilir. Ama 3D çekimler olsun, gerçekten her şey eğlenceliydi. Çok başarılı iş çıkartıldı. Eski sporcu olarak, halk tarafından benimsenmek insanın alabileceği en büyük armağan. Halkımıza teşekkür ediyorum. Beni ailelerinin bir parçası olarak gördüğü için... İnsan çok gururlanıyor. İnsanların buraya gelip hayretler içerisinde kalacağı çok proje var. Bu projelerden birisinde de ben olacağım.”

Konuşmaların ardından Türkoğlu, balmumu heykeli önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak fotoğraf çektirdi. / EGE BASIN GRUBU

hidayet-balmumu-acilis-20161104-1-4-1.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.