• BIST 10506.08
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 17 °C
  • İzmir 23 °C
  • Ankara 15 °C

Koton Jeans, Fahriye Evcen ile Ekranlarda

Koton Jeans, Fahriye Evcen ile Ekranlarda
Koton, ilk marka yüzü Fahriye Evcen’le yeni reklam filmini Koton Jeans markasına çekti. “Şimdi siyah jean moda” sloganlı reklam filmi ile Koton, jean dünyasına getirdiği siyah modasıyla bu sezonun trendlerine son noktayı koyuyor.

Koton, ilk marka yüzü Fahriye Evcen’le yeni reklam filmini Koton Jeans markasına çekti. “Şimdi siyah jean moda” sloganlı reklam filmi ile Koton, jean dünyasına getirdiği siyah modasıyla bu sezonun trendlerine son noktayı koyuyor. 

Koton’un, yeni marka yüzü Fahriye Evcen’le çektiği yeni reklam filminin ön gösterimi, gerçekleştirilen lansman toplantısında yapıldı. Koton Jeans markasına çekilen ve dün yayına giren serinin ilk reklam filminde Barış Manço’nun sevilen şarkısı “Kara Sevda”nın yepyeni yorumu kullanılırken, Koton’un yeni sezonda trend olarak belirlediği siyah jeanlere vurgu yapıldı. Fahriye Evcen’in çok farklı bir imaj ile yer aldığı “Şimdi Siyah Jean Moda” sloganlı reklam filmi çok konuşulacak. 

EVCEN: “SİYAH VE JEAN, BENCE MÜTHİŞ BİR İKİLİ”
Özel bir gösteriyle başlayan lansman toplantısında konuşan sinema ve dizi oyuncusu Fahriye Evcen, uzun yıllardır başta jean koleksiyonları olmak üzere Koton’un yakın takipçisi olduğunu belirterek, “Koton’un jean kalıpları şahane, her vücut tipine ve zevke uygun bolca çeşit var. Hem rahatsın, hem de şık, bir kadın başka ne ister ki…” dedi. Koton’un jean dünyasına getirdiği siyah modasını “Siyah ve jean, bence müthiş bir ikili” diye yorumlayan Fahriye Evcen, “Siyah da jean de gardırobumun en vazgeçilmezleri. Farklı kombinlerle günlük koşuşturma içinde rahat hareket etmek için de gece şıklığı yaratmak için de olmazsa olmazlarım” dedi. 

YENİ SEZONDA 170’İ SİYAH 670 FARKLI MODEL VAR… 
Koton’un jean’deki iddiasını serinin ilk reklam filmini Koton Jeans’e çekerek göstermek istediklerini belirten Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, şunları söyledi:  “Dünyada casual trendler yükselişte. Bu da jean’i modanın yükselen yıldızı haline getirdi. Jean’siz bir moda düşünülemez.  Biz de bu yükselen yıldıza yakışır zengin bir koleksiyon hazırladık. Her zevke, her vücut tipine uyumlu kadın, erkek ve Ole Jeans markalarımızda bu sezon 670 farklı modelimiz var. İddiamız bu kadar yüksek olunca Fahriye ile çekeceğimiz reklam filmi serimizin ilkini de Koton Jeans markamıza çekelim istedik. Sloganımız “Şimdi Siyah Jean Moda”. Bu yılın jean trendlerine son noktayı koyduk ve Şimdi Siyah Jean Moda. Üstelik yüzlerce seçeneğimiz var. 670 jean modelimizin 170’ini siyah jeanler oluşturuyor.” 

Bomonti’de gerçekleşen özel lansmanda Barış Manço’nın sevilen şarkısı “Kara Sevda”yı ünlü rock gitaristi Metin Türkcan yorumladı.  / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.