• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • İzmir 14 °C
  • Ankara 14 °C

Elmasoğlu’ndan Kadınlara Girişimcilik Çağrısı

Elmasoğlu’ndan Kadınlara Girişimcilik Çağrısı
Ege İş Kadınları Derneği(EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, EGİKAD üyesi işyerlerine destek ziyaretine devam ediyor.

Ege İş Kadınları Derneği(EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, EGİKAD üyesi işyerlerine destek ziyaretine devam ediyor. Mun Reklam Ajansı kurucusu Cansu Tuğcu’yu ziyaret eden Elmasoğlu, kadın girişimcilerin arttırılması için  yapılan uygulamaların memnuniyet verici olduğunu söyledi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yeni teşvik yasası hakkında yaptığı açıklamaların ardından kadınları girişim ve yatırım yapmaya davet eden Elmasoğlu, yeni yasa ile birlikte birçok kadın girişimcinin ticaret hayatına atılacağını ifade etti. 

“YENI TEŞVIK YASASI UMUT VERIYOR”
Kadınlara yönelik girişimcilik alanında yapılan projelerin başarıyla gerçekleşmeye devam ettiğini dile getiren Elmasoğlu, “Sayın bakanımızın yaptığı açıklama ile kadın girişimcilerin artmasını umut ediyoruz. Yeni teşvik yasası içinde barındırdığı avantajlar ile girişim yapacak kadınlarımıza göz kırpıyor. Bu süreçte kadın girişimcilerimizin yatırım yapmasını bekliyoruz. Yeni teşvik yasasının, kadın istihdamını ve kadının ekonomik sektörde aldığı pasta payını arttırmaya yönelik bir hareket” dedi.

KADINLARA YATIRIM YAPIN ÇAĞRISI
Her hafta düzenli olarak üye işyerlerimize ziyaretlerde bulunan Elmasoğlu ve dernek yöneticileri, bu hafta Mun Reklam Ajansı kurucusu Cansu Tuğcu’yu ziyaret etti. Her ziyaretin bir görüşme olduğunu dile getiren Elmasoğlu, ziyaretlerde bilgi alışverişi yaparak ileriyi daha net görecek projeler yaptıklarını belirtti. Kadınların girişimcilik yaparak ekonomik hayata adım atması gerektiğini ifade eden Elmasoğlu, “Kadınlar ekonomik alanda daha dikkatli ve kontrollü hamleler yaparak başarılı oluyorlar. Türk ekonomisinin gelişmesi noktasında kadın girişimcilerin ekonomik faaliyetler içerisinde yer alması büyük önem taşımaktadır” diye konuştu.

ZİYARETLERE DEVAM
Yapılan ziyaretten memnun olduğunu söyleyen Mun Reklam Ajansı kurucusu Cansu Tuğcu ise, kadınların çekinmeden girişimcilik faaliyetlerinde bulunması gerektiğini açıkladı. İş hayatının ve kariyerin önemine işaret eden Tuğcu, “Kadınlarımızın yatırım ve girişimcilik yapması noktasında EGİKAD’ın yaptığı proje ve görüşmeler memnuniyet verici. Yaptıkları ziyaretten de çok memnun kaldım. Kadınları böyle bir alanda temsil eden EGİKAD’a teşekkür ediyorum” dedi. 

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, ziyaret ettiği üye işyeri sahibi Cansu Tuğcu’ya plaket takdim etti. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.