• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • İzmir 24 °C
  • Ankara 23 °C

Aliağa Esnaf Odasından Üyeleri İçin Eğitim Protokolü

Aliağa Esnaf Odasından Üyeleri İçin Eğitim Protokolü
Aliağa Esnaf Ve Sanatlarla Odası, Üye Çocuklarına Yönelik Aliağa Çocuk Akademisi Anaokulu İle İndirim Protokolü İmzaladı

Aliağa Esnaf Ve Sanatlarla Odası, Üye Çocuklarına Yönelik Aliağa Çocuk Akademisi Anaokulu İle İndirim Protokolü İmzaladı

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine bir çok sektörde avantajlar kazandıracak indirim protokolleri imzalamaya devam ediyor. Oda son olarak üyelerinin çocukları için Aliağa Çocuk Akademisi Anaokulu ile indirim protokolü imzaladı. Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odasında imzalanan protokolü Oda başkanı Serdar Berk ile Aliağa Çocuk Akademisi Anaokulu kurucusu Nilüfer Turgut imzaladı.

2023 yılı içerisinde farklı sektörlerde bir çok indirim ve avantaj sözleşmesi imzalayan Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Okul öncesi eğitim alanında da üyelerine indirimli bir fırsat oluşturdu. Protokol ile Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na kayıtlı üyelerin çocuklarına verilecek eğitim hizmetinde anaokulu öğrencileri için yüzde 10 indirim uygulanacak.

Başkan Serdar Berk, Üyelerimize hayırlı olsun

İmzalanan indirim protokolünün hayırlı olmasını dileyen Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, “Üyelerimize dönük farklı sektörlerde avantajlı koşullar oluşturmaya çalışıyoruz. Anaokulu eğitim protokolü de bu kapsamda bizim için önemli bir alandı. Üyelerimizin çocukları için kaliteli koşullarda anaokulu eğitim hizmeti daha uygun bir fiyatla sunulacak. Üyelerimize ve Aliağamıza hayırlı olsun” dedi. 

Çocukları Hayata çok güçlü hazırlıyoruz

Aliağa Çocuk Akademisi Anaokulu kurucusu Nilüfer Turgut da yapılan anlaşma ile Aliağa'nın en yaygın mslek kuruluşlarından biriyle protokol imzaladıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Çocukların eğitim hayatına en sağlıklı temelin anaokulunda atıldığını kaydeden Turgut, sağlıklı koşullarda, zengin ve eğlendirici bir eğitim ortamıyla çocuklarımızı hayata çok güçlü şekilde hazırlıyoruz. Bize güvenen ve bu fırsatı veren Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız sayın Serdar Berk başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.  

Aliağa Çocuk Akademisi Anaokulu

Aliağa Çocuk Akademisi Anaokulu Siteler Mahallesi Emek Caddesi Vera Park Sitesi altında hizmet veriyor. “Çocuk lider, Öğretmen rehberdir” eğitim anlayışıyla hizmet veren Akademinin anaokulu ğitim programında Yaratıcı Drama, Orman Okulu, Matematik eğitimi ve Origami, Orff Yaklaşımı, Immerson Metodu İngilizce Dil Eğitimi, Güzel Sanatlar, Robotik Kodlama ve STEM Eğitimi, Satranç, Akıl Zeka Oyunları, P4C Çocuklar için Felsefe, Fen Doğa Çalışmaları ve Doğa Bilinci, Yaşam Beceri Atölyeleri, Sosyal Beceri Destekli Eğitim programı, Tadımlık Atölyeler, Çocuk Yogası ve Öğrenci Meclisi eğitim programları bulunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.