• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İstanbul 12 °C
  • İzmir 12 °C
  • Ankara 8 °C

Aksa Jeneratör Afrika’daki Yatırımlarını Artırıyor

Aksa Jeneratör Afrika’daki Yatırımlarını Artırıyor
Dünyadaki ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan Aksa Jeneratör, 160 ülkede bulunan geniş ticaret ağıyla 6 kıtaya ürünlerini ulaştırıyor.

AKSA JENERATÖR AFRİKA’DAKİ YATIRIMLARINI ARTIRIYOR

Dünyadaki ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan Aksa Jeneratör,  160 ülkede bulunan geniş ticaret ağıyla 6 kıtaya ürünlerini ulaştırıyor.  Afrika pazarında satış faaliyetlerine 20 yıldır devam eden Aksa Jeneratör, bölgedeki tecrübesi ile yeni atılımlar yapmaya hazır. Aksa Jeneratör, bu yıl Güney Afrika ve Gana’da gerçekleştirdiği yeni yatırımlarıyla bölgede yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Türkiye’deki pazar lideri konumunu koruyan Aksa Jeneratör; Çin, Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya gibi büyük pazarların yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri, Kazakistan, İngiltere, Cezayir ve Singapur’da bulunan satış ofisleri ile dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteriyor.  20 yıldır Afrika bölgesinde satış faaliyetleri gerçekleştiren Aksa Jeneratör, gelişen Afrika pazarında gücünü artırabilmek adına bu yıl bünyesine Güney Afrika ve Gana organizasyonlarını da ekledi.

AFRİKA’NİN BİR PARÇASI OLMAYA HAZIR

Uzun yıllardır Afrika pazarında bağları olan Aksa Jeneratör, yatırımlarına Gana’da devam edecek. Gana ekonomisinin tutarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini dile getiren Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, “Gana potansiyel iş gücü ve kaynaklarıyla umut verici bir potansiyele sahip. Afrika’daki faaliyetlerimiz ile enerji pazarındaki bu potansiyeli biz yıllar önce gördük. Bütün iş planımızı bu pazarın bir parçası olmak için hazırladık. Aksa Jeneratör olarak, pazardaki enerji ihtiyacına cevap vermeye hazırız” dedi.

FUARLAR İLE DÜNYAYA ULAŞIYOR

Enerji sektöründeki gelişme ve yeniliklerin paylaşıldığı ve uluslararası katılımın olduğu fuarlarda sektörün nabzını tutan Aksa Jeneratör, yeni pazarlarda etkinliğini artırıyor. Son olarak enerji sektöründe hükümetleri ve firmaları bir araya getiren uluslararası Powerelec Ghana 2016 fuarına platin sponsoru olan Aksa Jeneratör; Johannesburg’ta iki yılda bir düzenlenen Elecktra Mining Fuarı’na gösterdiği katılım ile de Afrika’da yerini sağlamlaştırdı.

Afrika’nın önemli bir yatırım merkezi olduğunu belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker; “Afrika sahip olduğu potansiyeli ile enerji sektörü için önemli ve stratejik bir nokta. Afrika’da katıldığımız tüm fuar ve etkinliklerde enerji potansiyelimizi tüm dünyaya göstermek adına önemli adımlar attık. Aksa Jeneratör olarak mevcut pazar şartlarını öğrenip, fırsatları değerlendirme açısından büyük önem taşıyan bu fuarlara katılarak yurt dışındaki birçok yeni pazarda yeni fırsatlar yakalıyoruz” dedi.   

Aksa Jeneratör uzun yıllardan bu yana katılım gösterdiği fuarlar ile olası iş birliklerini kurmada öncü oluyor. Aksa geçtiğimiz yıl, Afrika Enerji Forumu, Güney Afrika’da Bauma Conexpo, ve 24. Uluslararası Mısır Elektrik Enerji Ve Aydınlatma Fuarı’na katılım göstermişti.  / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.