• BIST 9079.97
  • Altın 2301.089
  • Dolar 32.3484
  • Euro 35.109
  • İstanbul 19 °C
  • İzmir 25 °C
  • Ankara 22 °C

TFF'ye BAL Ligi Şampiyonları Çağrısı

TFF'ye BAL Ligi Şampiyonları Çağrısı
Aliağa FK Başkanı Kamil Önal; “BAL Liginde 12 Şampiyondan 9'u 3. Lige Yükselecek. 3 Takım elenecek. Bu adil değil. 12 Şampiyon da 3. Lige Yükselsin”

BAL Liginden TFF'ye Çağrı Var; Tüm lider takımlar 3. lige alınsın, her şampiyonun hakkı verilsin.

Aliağa FK Başkanı Kamil Önal; “BAL Liginde 12 Şampiyondan 9'u 3. Lige Yükselecek. 3 Takım elenecek. Bu adil değil. 12 Şampiyon da 3. Lige Yükselsin”

TFF 2022-2023 Sezonu Bölgesel Amatör Liglerin (BAL) bitimine bir hafta kala kulüplerden Türkiye Futbol Federasyonuna çağrı var. Bir hafta sonra 12 grupta şampiyon olan takımlar play of maçları oynayacak ve 12 Şampiyondan 9'u üçüncü lige yükselirken, 3 grup şampiyonu takımın hayalleri ise bir başka bahara kalacak. Bu durumun büyük bir haksızlık ve adaletsizlik olduğunu belirten BAL Liglerindeki takımlar 12 grup birincisinin de doğrudan 3. lige çıkması gerektiğini, Federasyonun bu yönde karar almasını istedi.

İllere, İlçelere yeni bir heyecan ve sevinç yaşatsın

BAL Ligi 10. Grupta Şampiyonluğu garantileyen Aliağa FK tarafından Türkiye Futbol Federasyonuna çağrı yapıldı. Aliağa FK Başkanı Kamil Önal yaptığı çağrıda “Ülkemizin içinde bulunduğu zor dönem içerisinde 2022-2023 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi zor şartlarda gruplarını lider olarak bitiren 12 grup lider takımlarımızdan 9 takım Play off müsabakaları sonucunda 3. Lige çıkacaktır. Geride kalan 3 futbol takımımızın da mağdur olmamaları ve 1 yıl boyunca verdikleri maddi ve manevi mücadeleleri için profesyonel liglere alınması kulüplerimizin ve futbolun yüzünü güldürecek ve bir çok ilimize, ilçelerimize yeni bir heyecan ve sevinç yaşatacaktır.” görüşlerine yer verdi. 

Tüm lider takımlar 3. lige alınsın, her şampiyonun hakkı verilsin

Aliağa FK Başkanı Kamil Önal Türkiye Futbol Federasyonunun bu duruma kayıtsız kalmayacağına olan inancını dile getirerek, “Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonumuzun bu yönde karar almasını umut ediyor ve bekliyoruz. Sadece 3 takımın profesyonel lig sevinci yaşayamayacağı bir play off oynanması yerine, grubunu lider olarak bitiren tüm takımların hakkının teslim edilmesinin çok daha hakkaniyetli olacağını düşünüyoruz. Tüm lider takımlar 3. lige alınsın, her şampiyonun hakkı verilsin.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.