• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Ankara 19 °C

Kınık’ta Eğitime Tam Destek

Kınık’ta Eğitime Tam Destek
Kınık SAYEM (Sağlıklı Yaşam ve Eğitim Merkezi) Etüt Merkezi yeni öğretim yılında ‘Hedef Yüzde 100 başarı’ gayesiyle yola çıkarak, eğitim alan öğrencilere ilham vermeye devam ediyor.

Kınık SAYEM (Sağlıklı Yaşam ve Eğitim Merkezi) Etüt Merkezi yeni öğretim yılında ‘Hedef Yüzde 100 başarı’ gayesiyle yola çıkarak, eğitim alan öğrencilere ilham vermeye devam ediyor.

Kınık Belediyesi ve Kınık Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 2021-2022 Eğitim-öğretim yılı başında ortak protokolle hizmete giren SAYEM Etüt Merkezi’nde İlköğretim kademesinde 7. ve 8. sınıf öğrencilerine, Ortaöğretim kademesinde 11.-12. ve mezun öğrencilere ulusal sınavlara hazırlık ve takviye kursları veriyor.

Haftanın her günü açık olan etüt merkezinde mezun öğrenciler her sabah 10:00’da başlayan ve gün boyu devam eden TYT/AYT hazırlık kurslarından faydalanabiliyor. Kursa devam eden öğrenciler; Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Fizik, Kimya, Biyoloji derslerinin yanı sıra denemeler, soru çözüm saatleri ve sosyal faaliyetler ile kaliteli bir hazırlık süreci geçiriyor.


Eğitimde başarı çıtasını yükseltmenin hedeflendiği etüt merkezinde Lise 4. ve Ortaöğretim 8. sınıf öğrencileri için okul sonrasında 16:00 dan başlayan kurs programıyla tüm YKS ve LGS dersleri verilerek sınavlara hazırlanmalarına yardımcı olunuyor. Ayrıca 7. ve 11. öğrencilerinin, iyi notlar almaları ve sosyalleşmeleri için verilen ders takviye kurslarıyla eğitim hayatları destekleniyor.

Tüm bunların yanında Sanal Gerçeklik ve Teknoloji Sınıfında da öğrencilere eğitim sağlanıyor. Kınık SAYEM’de Uzman öğretmenler eşliğinde eğitim yaşamlarının her noktasında destek alan kayıtlı öğrenciler, deneme sınavı derecesine göre merkeze alınmakta olup yıl içinde 14 deneme ve programlara göre ders ve soru çözümleri yapabiliyor.
Kınık Belediyesi tarafından sağlanan soru bankası ve yaprak testler ile sınavlara hazırlanan öğrenciler, uzman öğretmenler eşliğinde verilen eğitim ile Kınık’ta başarı çıtasını yükseltiyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.