• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9683
  • İstanbul 14 °C
  • İzmir 17 °C
  • Ankara 15 °C

Geleceğin Şampiyon Yüzücüleri Aliağa’da Yarıştı

Geleceğin Şampiyon Yüzücüleri Aliağa’da Yarıştı
Spordan sanata birçok farklı branşta Aliağalılara hizmet veren Aliağa Gençlik Merkezi, ‘Aliağa Kulüpler Arası Yüzme Yarışması’na ev sahipliği yaptı.

ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ’NDE YÜZME YARIŞMASI DÜZENLENDİ

GELECEĞİN ŞAMPİYON YÜZÜCÜLERİ ALİAĞA’DA YARIŞTI

Spordan sanata birçok farklı branşta Aliağalılara hizmet veren Aliağa Gençlik Merkezi, ‘Aliağa Kulüpler Arası Yüzme Yarışması’na ev sahipliği yaptı. Yarışmada 7-14 yaş grubundaki yüzücüler verdikleri mücadele ile profesyonelleri aratmadı. 

Aliağa Belediyesi’nin katkıları ile Aliağa Gençlik Merkezi yarı olimpik havuzda gerçekleştirilen yüzme yarışmasına KZY Spor, İzmir Kahraman Spor Kulübü (İz-Ka) ile Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü’nde eğitim gören toplam 96 yüzücü katıldı. Serbest, sırt ve kelebek dallarında yarışan yüzücüler, dereceye girebilmek adına kıyasıya bir mücadele verdi. Profesyonel eğitmenlerin gözetiminde gerçekleştirilen yarışmada derece elde eden sporcular için yarışma sonunda ödül töreni düzenlendi. Sporculara madalya ve katılım belgelerini Aliağa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serap Cerrahoğlu takdim etti.  

Aliağa Gençlik Merkezi’nin çok güzel ve özel bir tesis olduğunu belirten KZY Spor Kulübü Kurucusu Fırat Arslan, “Böylesine özel bir organizasyona davet edildiğimiz için çok mutluyuz. Yüzme yarışması gibi birçok yarışma yaparak Aliağa’da başarılı yüzücüler yetiştirmek, milli takımlara yüzücü kazandırmak gibi bir hedefimiz var. Çocuklarımıza böyle bir fırsat veren Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Yarışmaya İzmir’den katılan İzmir Kahraman Spor Kulübü Yöneticisi Turgay Cansever, “Yarışmaya katılan tüm kulüplerimizi ve yüzücülerimizi verdikleri mücadelelerden ötürü tebrik ediyoruz. Yarışmada minik sporculara da yer verdik. Şampiyon kulaçlar yetiştirmek adına güzel bir yarışma oldu. Tüm katkılarından dolayı Aliağa Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Aliağa’da yüzme yarışmasının ilkini gerçekleştirmekten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü Yöneticisi Mustafa Bora, “Aliağa’da başarılı sporcular yetiştirmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aliağa’da ilk kez gerçekleştirilen ve Aliağa Gençlik Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı kulüpler arası yüzme yarışmasına katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum. Aliağamıza bu tesisi kazandıran ve küçük sporcularımıza tüm imkanları sağlayan Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. // EGE BASIN GRUBU

5-aliaga-genclik-merkezi’nde-yuzme-yarismasi-duzenlendi.jpg2-aliaga-genclik-merkezi’nde-yuzme-yarismasi-duzenlendi.jpg18-aliaga-genclik-merkezi’nde-yuzme-yarismasi-duzenlendi.jpg19-aliaga-genclik-merkezi’nde-yuzme-yarismasi-duzenlendi.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.