• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • İzmir 23 °C
  • Ankara 21 °C

Fener Ol Kampanyası Meşaleyi İzmir’de Yakıyor

Fener Ol Kampanyası Meşaleyi İzmir’de Yakıyor
UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasının ardından ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'nin maddi kaynak oluşturmak için başlattığı Fener Ol kampanyası tüm yurda yayılmaya devam ediyor.

FENER OL KAMPANYASI MEŞALEYİ İZMİR DE YAKIYOR​

UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasının ardından ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'nin maddi kaynak oluşturmak için başlattığı Fener Ol kampanyası tüm yurda yayılmaya devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulübü maddi anlamda ayağa kaldıracak Fener Ol kampanyası için İzmirli işadamları ile biraraya geldi. 

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yakın tarihinde ilk defa böyle büyük bir kampanya yapıldığını aktaran Başkan Koç, “Mali bağımsızlığımız tehlikede. Yakın tarihimizde ilk defa böyle bir kampanya yapıyoruz. Geleceğimiz için tarih yazacağımız Fener Ol kampanyamızı destekleyerek projenin yakıtı olmanızı yayılmasında katalizör olmanızı istiyoruz. Kampanya yapılsın diye kumbarasını getiren de var, kazandığı maaşı feda eden de var. sizden isteğimiz 31 Mayıs’tan önce bağışlarınızı yapmanız. Kampanyanın sonuçları bizi diğer kulüplerden ayıracak en önemli unsur olacaktır. Fenerbahçe olarak neler başaracağımızı göstererek tarih yazmanın tam zamanı” dedi. Fenerbahçe Kongre Üyesi de olan işadamlarının sorularını da yanıtlayan Koç, bir yıl daha sözleşmesi olan Obradovic’in ayrılmak gibi bir durumunun söz konusu olmadığını söyledi. Bir çok değişikliği aynı anda yapmalarının takım ruhunu zedelediğini bir türlü takım haline gelemediklerini ifade eden Koç, “Aslına bakarsanız ana felsefemiz Fenerbahçe’nin geleceği açısından doğru bir felsefe. Aynı anda bir çok değişiklik yapsakta yanlış yaptığımızı sanmıyoruz.  Doğru adımlar atmaya çalışıyoruz. Hocalar gitsede alt yapıdan üst yapıya tüm kurumsal analizlerin kalması gerektiğinin inancıyla, Fenerbahçe müessesini devam ettirebilmek için Comolliyi getirdik” açıklamasında bulundu. Fenerbahçe’nin geleceği için bütçeleri kısarak, toparlanma aşamasına geçilmesini bu süreçte orta karar başarılara hazır olduklarını belirten İzmirli işadamları “Yeterki çocuklarımızın bambaşka bir Fenerbahçesi, sağlam bir Fenerbahçesi olsun” diyerek Başkan Ali Koç’un yanında oldukları mesajını verdi. // EGE BASIN GRUBU 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.