• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • İzmir 21 °C
  • Ankara 16 °C

Ege Üniversitesi Aliağa MYO’nun Yeni Müdürü Sevil Şener

Ege Üniversitesi Aliağa MYO’nun Yeni Müdürü Sevil Şener
Rektör Prof. Dr. Necdet Budak tarafından Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne geçtiğimiz günlerde Doç. Dr. Sevil Şener atandı.

Ege Üniversitesi Aliağa MYO’nun Yeni Müdürü Sevil Şener 

Aliağa Mülki Erkândan Meslek Yüksekokulunun Yeni Müdüraü Sevil Şener’e Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak tarafından Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne geçtiğimiz günlerde Doç. Dr. Sevil Şener atandı. Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile mülki erkan müdürlük görevine atanan Doç. Dr. Sevil Şener’i ziyaret etti. 

Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, Başkan Serkan Acar ve beraberindeki protokol erkanı Doç. Dr. Sevil Şener’e yeni görevinde başarı dileklerini iletti. 

BAŞKAN ACAR, ALİAĞA BİR GENÇLİK KENTİ OLACAKSA ÜNİVERSİTELERİMİZ ÇOK ÖNEMLİ”
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa’nın eğitim ve gençlik kenti kimliğine kavuşmasında Üniversitenin büyük önemine işaret ederek, Doç. Dr. Şener’e görevinde başarılar diledi. Başkan Acar, Aliağa Güzelhisar Mahallesi doğumlu Şener’in Aliağa’yı ve bölgeyi çok iyi tanımasının çok önemli bir fırsat olduğunu kaydederek, “Aliağamız bir üniversite ve gençlik kenti kimliğine bürünecekse bu konuda en önemli kurumlardan biri Üniversitelerimiz olacak. Aliağamızı, bölgemizin ekonomik ve sosyal yapısını çok iyi bilen bir akademisyen olarak, özel sektör ve kamu kurumlarımızla işbirliği içinde Aliağa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünüzde önemli çalışmalar gerçekleştireceğinize inanıyoruz” dedi.   

ALİAĞA MYO MÜDÜRÜ DOÇ. DR. SEVİL ŞENER: “KURUMLARLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doç. Dr. Sevil Şener, Okulu daha iyi noktalara getirmek, eğitimin kalitesini daha da artırmak, projeler üretmek için kurumlarla iş birliği içinde yoğun bir çalışma yürüteceklerini kaydetti. Şener, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Karaman, Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun ve AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem’e teşekkür etti. 

2005 yılından bu yana Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu bünyesindeki Kimya Teknolojisi bölümünde öğretim üyesi olarak hizmet veren ve Aliağa’nın Güzelhisar Mahallesi doğumlu olan Doç. Dr. Sevil Şener’in çok sayıda makale ve patentleri bulunuyor. / EGE BASIN GRUBU

2_serkanacar_sevil-sener-001.jpg1_kaymakam-karaman_sevil-sener-001.jpguniversite-ziyaret-001.jpguniversiteziyaret3-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.