• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • İzmir 26 °C
  • Ankara 22 °C

Atatürk’ün Şehri Bölücülere İzin Vermez

Atatürk’ün Şehri Bölücülere İzin Vermez
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı tüm Milletvekili Adaylarının katılımlarıyla çalışmalarını ilçelerde karanfillerle sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı tüm Milletvekili Adaylarının katılımlarıyla çalışmalarını ilçelerde karanfillerle sürdürüyor. İl Başkanı Veysel Şahin, “Uzun yorucu fakat bir o kadar da manalı bir seçim döneminin sonuna doğru yaklaşmış durumdayız. Gayemiz büyük, güçlü ve de milleti huzurlu bir Türkiye kurmaktır. O sebeple günlerdir hemşehrilerimize Türk Yüzyılını ve 2023 hedeflerimizi anlattık. Kabul gördüğüne inanıyorum. Şimdi de hemşehrileirmizi bayrağımızın renkleri karanfillerle selamlıyor. Adaylarımızı onların yüce gönüllerine emanet ediyorum” dedi.

MHP İzmir merkezinde bulunan ilçelerin en kalabalık caddelerinde Adayları ile birlikte son seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyaz karanfiller dağıtan MHP İzmir Milletvekilleri adayları bugün 1. Seçim Bölgesinde Konak, Karabağlar, Buca, Gaziemir ilçelerinde, 2. Seçim Bölgesinde de Bornova, Karşıyaka, Bayraklı ve Çiğli merkez ilçelerinde tam saha çalışmasıyla seçmenlerin huzuruna çıkıyor.

Şahin, İzmirMillik Vasfını Sandığa Yansıtacak

Yapılan saha çalışmaları hakkında bilgi veren İl Başkanı Veysel Şahin, “Yaklaşık bir aydır her gün her saat sahadayız. Heşehrilerimizi dinliyor, karşılıklı görüş alışverişi yaparak Partimizi ve Cumhur İttifakını anlatıyoruz. Gördüğümüz tek gerçek İzmir’in millilik vasfını sandığa yanşatacak olması. Bunu görüyor, buna inanıyoruz. Türk Yüzyılı seçmenlerimizin gönlüne ve aklına yerleşmiş durumda. Undan çok memnunuz.” İfadelerini kullandı.

Atatürk’ün Şehrinde Bölücülere Oy Çıkmaz

İl Başkanı Veysel Şahin, CHP ve Millet İttifakı’nı da değerlendirirken şu ifadelere yer verdi; “Atatürk’ün partisi bölücü HDP ile işbirliği yaparken, FETÖ’cüleri serbest bırakacağını alenen ifade ederken biz hiçbir İzmirlinin buna müsamaha göstermeyeceğini düşünüyor ve biliyoruz. Milli İzmir, Atatürk’ün şehri İzmir CHP ve onların zillet ittifakına gerekn cevabı en iyi şekilde verecektir.

İşte TCG Anadolu

Muhalefet partilerinin ve zillet ittifakı paydaşlarının Türkiye’nin gelişmesini örtmek ve başarılarını karalamak için her türlü iftirayı attıklarını da söyleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “ama gerçeklerin üstünü örtmezsiniz. İşte TCG Anadolu orada. Bunu Bütün İzmir ve İzmir Gençliği gözüyle görüyor. Ziyaret ediyor. Kilometrelerce kuyrukta bekleyerek bu gururu yaşıyor. Atmışlı ve yetmişli yılların Türkiyenin gelişmesine engel olan istemezükçüleri yine aynı yerde dururken biz hedeflerimize koşuyoruz” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.