• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Ankara 20 °C

Aliağaspor FK, Profesyonel Lige Çıkmak İçin Sabırsızlanıyor

Aliağaspor FK, Profesyonel Lige Çıkmak İçin Sabırsızlanıyor
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) şampiyonluktaki iddialı takımlarından Aliağaspor FK, antrenmanlarına devam ediyor.

Aliağaspor FK, Profesyonel Lige Çıkmak İçin Sabırsızlanıyor

Sarı Siyahlılar Antrenmanlara Aralıksız Devam Ediyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) şampiyonluktaki iddialı takımlarından Aliağaspor FK, antrenmanlarına devam ediyor. Aliağa Atatürk Stadı’nda Teknik Sorumlu Hakan Şapçı yönetiminde antrenmanlarını sürdüren sarı siyahlılar, liglerin başlamasıyla ilgili açıklanacak tarihi bekliyor.

Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı, “Dört aydır antrenman yapan bir ekip olarak müsabakaların başlama tarihini bekliyoruz. Maçların Mart ayının başında başlamasını ümit ediyoruz. Takımımız antrenmanlara hiç ara vermedi. Çok iyi bir ortamda, iyi bir oyuncu grubuyla antrenman yapıyoruz. Antrenmanlarımız devam ederken transfer çalışmalarımız devam ediyor. Tek bir hedefimiz var; Aliağaspor FK’yı bu sene hak ettiği profesyonel lige çıkarmak. Takımımızla teknik, taktik antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Liglerin başlamasıyla ilgili açıklanacak tarihi sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Sahalara Tekrar Geri Döneceğiz
Türkiye Futbol Federasyonu’nun futbolcuların Kovid-19 riskine karşı aşılanması konusunda bir çalışma yaptığının ifade eden Hakan Şapçı, “ Aşılama faaliyetleri başladı. Vaka sayılarında ciddi bir düşüş var. Aşının da yayılmasıyla birlikte Kovid-19, bizleri sevdamızdan ayıran bir tehdit olmaktan en kısa zamanda çıkacak. Biz de sahalara tekrar geri döneceğiz. Federasyon tarafından müsabakalara katılacak oyuncuların öncelikli guruplar arasına alınarak aşılanması konusunda bir çalışma yapılıyor. Gerçekleşirse çok mutlu olacağız.” diye konuştu.

İmkânlarımız Birçok Profesyonel Kulübe Nasip Olmayacak Kadar İyi
Aliağaspor FK’nın ikinci lig kulüplerinin birçoğunda olmayan imkânlara sahip olduğunu belirten Hakan Şapçı, “Antrenman, beslenme, tesis imkânları birçok profesyonel kulübe nasip olmayacak kadar iyi durumda. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar, Kulüp Başkanımız Kamil Önal ve yöneticilerimiz çok iyi bir ortam hazırladılar. Biz bu güzel ortamda performansımızı ve verimliliğimizi çok daha yukarılara taşıyabiliyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Sarı siyahlıların Aliağa Atatürk Stadı’nda yaptığı antrenman açma germe ve ısınma hareketleri ile başladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda koordinasyon ve pas çalışmaları yapıldı. // EGE BASIN GRUBU

aliagaspor_fk_20012021_5.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.