• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • İstanbul 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Ankara 21 °C

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi’nde Çalışmalar Sürüyor

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi’nde Çalışmalar Sürüyor
Aliağa Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde Çaltılıdere Mahallesi’nde hayata geçirilen İzmir’in tek Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi’nde Çalışmalar Sürüyor

Hastanede İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

Aliağa Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde Çaltılıdere Mahallesi’nde hayata geçirilen İzmir’in tek Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tamamlandığında 201 yatak kapasitesine sahip olacak hastane sadece Aliağa’nın değil bölgenin sağlık konusundaki ihtiyaçlarını karşılayabilecek modern bir yapıya kavuşacak. 

Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’ndeki inşaat çalışmaları pandemi koşullarına rağmen Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrol ve koordinesinde yürütülüyor. Zeminin ardından inşaat çalışmaları hızla devam ederken 8.746 metrekare oturma alanına sahip hastanede son olarak acil servis binası grobetonu döküldü. A ve B blok grobeton ile 2.Kat yapı su izolasyonu yapılıyor. Yalıtım ve kalıp imalatları sürerken 110 ton demir inşaat sahasına indirilerek işlenmeye başlandı. 

Pandemi koşullarına rağmen inşa çalışmaları hızla devam eden hastanenin 2022 yılı içerisinde hizmete girmesi hedefleniyor. 201 yatak kapasiteli hastane 52.464 metrekare kapalı alana sahip bulunuyor. Hastanede Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen standartlarda tam donanımlı acil servis ve destek ünitelerine kadar çeşitli birimler bulunuyor. Mikro cerrahi ve yanık ünitesi gibi birimleri de barındıracak olan hastane hizmete girdiğinde hastalıklara tanı konulması açısından da ülke genelinde önemli bir merkez olacak. // EGE BASIN GRUBU

1-aliaga-meslek-hastaliklari-hastanesi’nde-calismalar-suruyor.jpg2-aliaga-meslek-hastaliklari-hastanesi’nde-calismalar-suruyor.jpg4-aliaga-meslek-hastaliklari-hastanesi’nde-calismalar-suruyor.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.