• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • İzmir 15 °C
  • Ankara 17 °C

Aliağa Belediyesi Taşınmaz İhalesine Çıkıyor

Aliağa Belediyesi Taşınmaz İhalesine Çıkıyor
Aliağa Belediyesi, Bozköy Mahallesi’nde bulunan 6 bin 690 metre karelik tarla cinsi taşınmazını 3 yıllığına kiraya verecek.

Aliağa Belediyesi, Bozköy Mahallesi’nde bulunan 6 bin 690 metre karelik tarla cinsi taşınmazını 3 yıllığına kiraya verecek. Taşınmaz ihalesi; 2886 sayılı kanunun  45. Maddesi gereğince açık teklif usulü ile 29 Eylül Perşembe günü Aliağa Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak. İhale saat 14.10’da başlayacak.

Bozköy Mahallesi’nde Ada/Parsel numarası 929 olan tarlanın yıllık muhammen bedeli 80 bin 280 TL, geçici teminat bedeli ise 7 bin 225,20 TL olarak belirlendi.

İhaleye katılmak isteyen isteklilerde şu şartlar aranacak:

A-Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları.
B-Türkiye’de tebligat için adres göstermesi.
C-İstekliler adına vekaleten ihaleye katılınıyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter tasdikli vekaletname ve imza sirkülerini vermesi
D- Şartnamenin 12. maddesinde yazılı esaslarına göre hazırlanacak teklifi vermesi. Nüfus cüzdanı örneği, Tebligat beyanı, İhale konusu yeri herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla mevcut hali ile kabul edildiğine ilişkin yazılı taahhütname 

İstekli tarafından imzalanmış idarece düzenlenen Şartname Örneği 
E-Diğer belgeler
a-) İhale dokümanının satın alındığına dair belgenin verilmesi gereklidir. İhaleye katılabilmek için ihale dokümanlarının satın alınması zorunludur.
b-) İstekli tüzel kişi ise, tüzel kişiliğin türüne göre Ticaret Sicil Gazetesi veya Tüzel Kişiliği kanıtlayan belgelerin ve imza sirküsünün, gerçek kişi ise kimlik fotokopisinin, tüm istekliler için ihale dosyasının alındığına dair makbuz asıllarının ihale saatinden önce ihale komisyonuna verilmesi gerekmektedir.
3-Sözleşme giderleri ile sözleşmeden doğabilecek ve taahhüdün tamamının yapılmasına ait tüm vergi, resim ve harçlar kiracıya aittir.
4-İhale ile ilgili diğer tüm bilgiler ihale şartnamesinde mevcuttur.
5-İhale Şartnamesi ve ekleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde bedelsiz görülebileceği gibi, 20,00 TL bedel karşılığında aynı müdürlükten suret alınabilir. İhaleye katılabilmek için ihale dokümanının satın alınması zorunludur.
6-Belediye Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir,

// EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.