• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • İzmir 20 °C
  • Ankara 16 °C

AKUT'un Yeni Ekip Arkadaşı Güven Veriyor

AKUT'un Yeni Ekip Arkadaşı Güven Veriyor
Dayanıklı yapısı sayesinde adeta arama ve kurtarma operasyonlarının yapıldığı zorlu koşullar için üretilen TOUGHBOOK 20, AKUT'un güvenilir ekip arkadaşı oldu

Panasonic'in anlamlı desteğiyle AKUT, hayat kurtarırken dayanıklı tabletler kullanıyor

Dayanıklı yapısı sayesinde adeta arama ve kurtarma operasyonlarının yapıldığı zorlu koşullar için üretilen TOUGHBOOK 20, AKUT'un güvenilir ekip arkadaşı oldu. Panasonic ile AKUT arasında gerçekleştirilen işbirliğinin önemli bir parçasını oluşturan TOUGHBOOK 20 ürün bağışının AKUT arama kurtarma faaliyetlerini çok daha verimli hale getireceği vurgulandı. İşbirliğinin ilerleyen dönemlerde de devam edeceği ifade edildi.

1996 yılında kurulan ve Türkiye'nin arama kurtarma alanındaki ilk sivil toplum örgütü olan AKUT Arama Kurtarma Derneği, Panasonic'in dayanıklılığıyla tanınan TOUGHBOOK 20 İkisi Bir Arada notebook ürününü kullanmaya başladı. AKUT ve Panasonic arasında işbirliğinin kapsamı genişleyerek devam edeceği vurgulandı.
 
AKUT'un yeni ekip arkadaşı güven veriyor
Daha çok hayat kurtarmak için acil durumlara müdahale ederken bir ekip arkadaşı olarak tercih edilen TOUGHBOOK 20, suya, toza ve şoka karşı dayanlıklılığı ile hayat kurtaran ekiplere yardımcı oluyor. Dağlarda, enkaz altında, karda, sel ve şiddetli yağmurda, yüksek ve düşük sıcaklıklarda kısacası her türlü zor koşulda insan hayatını kurtarmaya yönelik operasyonlar yürüten ve tüm bunları karşılık beklemeden gönüllü olarak yürüten AKUT'un kritik uygulamalarda destekçisi oluyor.
 
AKUT Arama Kurtarma Derneği gönüllüleri, Türkiye çapında 27 ekibiyle 7 gün 24 saat her koşulda aksiyonun kalbinde görev yapmaya hazır olduğu için yeni ekip arkadaşı TOUGHBOOK 20'nin de olağanüstü güvenilir ve her türlü arazi ve hava koşuluna, suya, toza ve şoka dayanıklı olması sayesinde, tüm kritik uygulamaları aktif tutabildiği ve operasyonları şeffaflıkla yönetebilmesine destek verdiği belirtildi.
 
Başkan Şalcı'dan teşekkür
Gerçekleştirilen  işbirliği ile  ilgili konuşan AKUT Arama Kurtarma Derneği Başkanı Recep Şalcı, iş dünyasının ve sivil toplum kuruluşlarının dayanışmasının çok işlevsel ve anlamlı bir örnek olduğunu belirterek; “AKUT olarak Türkiye gündemine girdiğimiz 1999 Büyük Marmara Depremi'nden bu yana olanaklarımız, teknik altyapımız sürekli gelişiyor ve elbette bunu gönüllülerimizin faaliyetleri, bağışlar ve işdünyasının anlamlı destekleriyle gerçekleştiriyoruz. TOUGHBOOK 20 şaşırtıcı derecede arama kurtarma faaliyetleri için üretilmiş izlenimi veriyor. Operasyonlarımıza büyük katkısı olacağına inanıyorum. Bu işbirliğinde emeği geçen tüm Panasonic ailesi üyelerine AKUT adına teşekkürlerimi sunuyorum. İşbirliğimiz, ilerleyen dönemde genişleyerek sürecek” dedi.
 
Dayanıklı cihaz, hayat kurtaran süreçleri kolaylaştırıyor
Panasonic TOUGHBOOK, MIL-STD-810G sertifikasıyla arama kurtarma desteğine ihtiyaç duyulan ortamlara uygun magnezyum alaşıma sahip kasasıyla, gerekli düşme-çarpma testlerinden başarıyla geçmiş ve toza ve suya dayanıklılığı IP65 seviyesinde kanıtlanmış özelliklere sahip. Çalışırken dahi değiştirilebilen ve yaklaşık 17 saate varan pil ömrü ile her türlü zorlu koşulda arama kurtarma ekibine güvenli ve dayanıklı yüksek teknoloji sağlıyor. Gün ışığında okunabilen, eldiven ile kullanılabilen ve gerektiğinde bir tablet olarak ayrılabilen dokunmatik ekranı ise TOUGHBOOK 20'yi her türlü arazi ve hava koşuluna uyumlu hale getiriyor.

panasonic_akut_3.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.